شصت و هفتین نشست مجمع عمومی سازمال ملل متحد در روزهای اخیر در مقر دائمی این سازمان با سخنرانی رؤسایجمهور برخی از کشورهای جهان از جمله رئیسجمهور آمریکا برگزار شد.
باراک اوباما در سخنرانی خود ادعاهای زیادی مطرح کرده که یکی از بانوان شیرازی بر اساس وظیفه به برخی از محورهای سخنرانی وی پاسخ گفته است.
سرکار خانم «زهره معارف» که جوابیهای خواندنی به ادعاهای رئیسجمهور آمریکا نوشته است دربارهی علت این اقدام خود گفت: «با توجه به موقعیت حساس کنونی بر هر فرد مسلمان آزاده واجب است در حد توان خود در دفاع از حریم مقدسات اسلام و افشاگری دشمنان بکوشد.»
خانم زهره معارف از اساتید قرآن کریم و نویسندهی چندین کتاب است که در زمینهی قرآن کریم در شیراز فعالیت دارد.
جوابیهی خواندنی خانم معارف به اوباما را در ادامه میخوانید:
اوباما: ما کشوری هستیم که از هر قشر و دینی حمایت میکنیم. ما نه تنها به آزادی ادیان احترام میگذاریم بلکه قوانینی داریم که بر اساس آن نباید به افراد به خاطر ظاهر و یا اعتقاداتشان آسیب زده شود.
پاسخ (زهره معارف): آقای اوباما شما چگونه از ادیان حمایت می کنید؟ آیا با به آتش کشیدن قرآن توسط سربازان آمریکایی در کشور مسلمانی مانند افغانستان؟ یا با به آتش کشیدن قرآن توسط یک کشیش و حفاظت نیروی انتظامی و امنیتی از او؟
اوباما: ما متوجه این مساله هستیم که چرا انتشار این فیلم باعث ابراز خشونت بسیاری از مسلمانان شده است و در عین حال میلیونها تن از شهروندان آمریکایی نیز از انتشار این فیلم خشمگین شدند.
پاسخ (زهره معارف): آقای اوباما در این قسمت از سخنرانی اشاره به خشم بسیاری از مسلمانان و میلیونها تن شهروند آمریکایی کردید اما در قسمت دیگری بیان داشتید: «ما بر این باوریم که خشونتهای هفتههای گذشته و اظهارنظرهای برخی افراد نشاندهندهی موضع عقیدهی اکثریت مسلمانان نیست» بالاخره کدام نظرتان را قبول دارید؟
اوباما: من میدانم افرادی هستند که میپرسند چرا آمریکا جلوی پخش این فیلم را نمیگیرد. پاسخ در قوانین ما نهفته است: قانون اساسی ما از حق استفاده از آزادی بیان حمایت میکند.
پاسخ (زهره معارف):
۱- آیا درباره صحبت از هلوکاست هم نظرتان همین است؟
۲- آیا تعدادی را به جرم تحقیق از هلوکاست زندانی نکردید؟
۳- تعریف شما از آزادی بیان چیست؟
۴- شاید منظورتان آزادی بیان آمریکایی اسراییلی است؟
۵- آیا آزادی بیان را در پشت میله های زندان مشاهده نمی کنید؟
۶- آیا شما اسراییل را خط قرمز خود معرفی نکردید؟
۷- آیا مرحوم پروفسور روژه گارودی به جرم زیر سؤال بردن هلوکاست در کتاب مشهورش، محاکمه نشد؟
۸- آیا سلمان رشدی هتاک و قداست شکن با کتاب پر از افتراء به مقدسات مسلمین، مورد حمایت شما و دوستانتان قرار نگرفت؟
۹- آیا هتاکی به مقدسات مسلمانان، آزادی بیان به شمار می رود و تحقیق از هلوکاست جرم؟
اوباما: من به عنوان رییسجمهوری آمریکا و فرمانده ارتش این کشور شاهد این هستم که افراد بسیاری هر روزه چیزهای توهینآمیز به من میگویند و من همیشه به حق آنها احترام میگذارم.
پاسخ (زهره معارف): آقای اوباما توهین به شخص را با توهین به مقدسات دین مقایسه میکنید؟
اوباما: میدانم تمامی کشورهایی که در سازمان ملل متحد عضو هستند این رویکرد را نسبت به حق آزادی بیان ندارند. با این همه در سال ۲۰۱۲ که هرکسی میتواند با یک تلفن همراه دیدگاههای توهینآمیز را با یک کلیک منتشر کند این عقیده که میتوان اطلاعات را کنترل کرد کاملا ناممکن است.
پاسخ (زهره معارف): کنترل اطلاعات چه ربطی به موضوع مورد نظر دارد؟ به علاوه نشر توهین آمیز یک دیدگاه، یک بحث است و حمایت از آن دیدگاه، بحث دیگر.
اوباما: هیچ سخنی نمیتواند توجیهکننده اقدام خشونتآمیز و بدون فکر باشد. هیچ کلمهای وجود ندارد که کشته شدن افراد بیگناه را توجیه کند.
پاسخ (زهره معارف): آقای اوباما آیا حادثه ی ۱۱ سپتامبر که هیچ ربطی به مسلمانان نداشت، می تواند توجیهکننده اقدام خشونتآمیز علیه مسلمانان باشد؟
اوباما: با این همه من به طور قطع بر این باورم که همهی رهبران و همهی کشورها باید قویا با خشونت و افراطیگری مخالفت کنند. زمان آن فرا رسیده که افرادی که نسبت به آمریکا و غرب خشونت به کار میبرند، به حاشیه رانده شوند.
پاسخ (زهره معارف): آقای اوباما به نظر شما با کسانی که نسبت به مظلومان و ستمدیدگان و حقطلبان و آزادمردان عالم، خشونت به خرج میدهند باید چه معاملهای کرد؟
اوباما: سیاستی که شرق را از غرب، شمال را از جنوب، مسلمان را از مسیحی و هندو را از یهودی جدا کند نمیتواند باعث تحقق آزادی شود.
پاسخ (زهره معارف): چه صحبت بجایی …..خداوند هدایت کند چنین سیاستها و سیاستمدارانی را !!!!
اوباما: سوزاندن پرچم آمریکا هیچ نفعی برای آموزش و پرورش یک کودک ندارد. سوزاندن یک رستوران، یک شکم گرسنه را سیر نخواهد کرد. حمله به یک سفارت باعث ایجاد یک موقعیت شغلی نخواهد شد. این نوع سیاست، تنها دستیابی به چیزی را که همهی ما دنبال آن هستیم، دشوارتر میکند. چیزی که ما در پی آنیم، حفاظت از حقوق بشر و توسعهی دموکراسی و آموزش و پرورش کودکان و نیز ایجاد فرصتهای شایسته است.
پاسخ (زهره معارف): آقای اوباما صحبت ما هم این است که شهید کردن یک دانشمند هسته ای مقابل چشمان کودکش، برای بعضی چه نفعی دارد؟ بغض دختر بچه ای چهارساله و اشکهای پنهانیش چه نفعی دارد؟ و چرا مورد حمایت عده ای قرار میگیرد؟ زیر فشار قرار دادن کودک فلسطینی و کشتار او، چه نفعی برای عدهای دارد؟ منظور شما از حفاظت از حقوق بشر چیست؟ شما که فقط حافظ منافع رزیم صهیونیستی هستید.
اوباما: باید متوجه این باشیم که آمریکا هرگز در جهان عزلت نخواهد گزید.
پاسخ (زهره معارف): «و لقد کتبنا فی الزبور من بعد الذکر، ان الارض یرثها عبادی الصالحون» زمین را بندگان شایستهی ما به ارث خواهند برد. آیه ۱۰۵ سوره مبارکه انبیاء
اوباما: ما افرادی را که به شهروندانمان و دوستمان آسیب میزنند پای میز محاکمه خواهیم کشاند.
پاسخ (زهره معارف): آقای اوباما ما هم همین کار را می کنیم. مظلومان و ستمدیدگان و حق طلبان دوستان ما هستند. دانشمندان شهید شهروندان این کشور بودند. به حول و قوه الهی آسیب رسانندگان به آنها را پای میز محاکمه خواهیم کشاند.
اوباما: آینده به افرادی که به پیامبر اسلام (ص) توهین کردند، متعلق نیست.
پاسخ (زهره معارف): آقای اوباما به حامیان هتاکان چطور؟
اوباما: با این همه، افرادی که این توهین را محکوم کردند، باید همچنین توهین به ساحت حضرت عیسی (ع)، تخریب کلیساها و انکار هلوکاست را محکوم کنند.
پاسخ (زهره معارف): ما مسلمانان هر گونه توهین به ساحت مقدس پیامبران الهی را قویا محکوم میکنیم. آقای اوباما حضرت عیسی (ع) کجا و هلوکاست کجا؟ به نظر میرسد پیامبر بزرگ دین مسیح را در حد یک حادثه تنزل دادید!
اوباما: حملات هفتههای گذشته تنها حمله به آمریکا نیست. این حملات در واقع یورش به همان ایدهآلهایی است که سازمان ملل متحد بر آن بنا شده است.
پاسخ (زهره معارف): آقای اوباما میخواهید بگویید سازمان ملل هم بر حمایت از آزادی بیان آمریکایی اسراییلی بنا شده است؟
اوباما: بیایید افرادی را که به دنبال افزایش مناقشات در فرآیند صلح هستند، مورد توجه قرار ندهیم.
پاسخ (زهره معارف): آقای اوباما مگر در زیر چکمههای اسراییل غاصب و حمایتهای دولت آمریکا صلحی هم میماند تا مورد مناقشه قرار گیرد؟ با وجود حمایت از گروههای تروریستی که دستانشان آلوده به خون هزاران بیگناه میباشد، مگر جایی برای صحبت از صلح میماند؟
اوباما: حکومت بشار اسد، رییسجمهوری سوریه باید به پایان برسد تا بدین ترتیب از آسیب دیدن مردم سوریه جلوگیری و فصلی جدید در این کشور از سر گرفته شود.
پاسخ (زهره معارف): آقای اوباما مگر شما سردمدار جهان هستید که به خود اجازه میدهید به راحتی در مورد سرنوشت کشورها صحبت کنید؟ لطفاً حوزه استحفاظی خود را مشخص نمایید. بگذارید مردم کشورها خودشان تصمیم بگیرند. چرا به منشور سازمان ملل احترام نمی گذارید که پرهیز از دخالت در امور کشورها از اصول آن است؟ مشکل شما با آقای بشار اسد چیست؟ باج نمیدهد؟
اوباما: اگر دلیلی برای اعتراض در جهان وجود داشته باشد، آن دلیل آزار کودکان و حملات موشکی به آپارتمانها است.
پاسخ (زهره معارف): آقای اوباما اگر به صحبت خود معتقدید، پس چرا از رژیم نسل کش و کودک آزار صهیونیستی حمایت میکنید؟ شاید بد نباشد کمی هم به گذشتهی خود نظر بیندازید؛ کشتار کودکان هیروشیما و ناکازاکی. حالا ما معترضیم. به کدام دادگاه باید شکایت کنیم؟
اوباما: ما در کنار یکدیگر از افرادی که در سوریه به دنبال اتحاد هستند، حمایت میکنیم.
پاسخ (زهره معارف): منظور شما اتحاد با آمریکا و اسراییل هست؟
اوباما: کمتر از دو سال پیش، یک تونسی خود را در اعتراض به فساد سرکوبگرایانه در کشورش آتش زد و این اقدام وی سرمنشأ بهار عربی شد.
پاسخ (زهره معارف): آقای اوباما خبر دارید که در کشور شما و دوستانتان هم تا کنون افرادی در اعتراض به سیاستهای حاکم خود را آتش زدند؟یعنی میگویید باید منتظر بهار غربی بود؟
اوباما: ما بر اعمال تغییر در مصر تأکید ورزیدیم زیرا حمایت ما از دموکراسی باعث میشد تا بتوانیم از مردم جانبداری کنیم.
پاسخ (زهره معارف): آقای اوباما جانبداری شما از مردم مصر، در حمایتهای بی دریغ از حسنی نامبارک بر کسی پوشیده نیست و نیاز به توضیح ندارد.
اوباما: بیایید حملاتی را که به مسلمانان و زائران شیعه انجام میشود، محکوم کنیم.
پاسخ (زهره معارف): ما را به خیر شما امید نیست، شر نرسانید.